Filter By close
Virtuvė
Galinga valymo priemonė nuo prikepusių riebalų, kuri lengvai ištirpdo riebalus TRESYPLUS 1L

Aktyvūs filtrai

Kaina 126,00 €

Indų skalavimo priemonė skirta naudoti su indaplovėmis TENAZ ABRILLANTADOR , skatina indų džiovinimą, priduoda indams blizgesį.

Priemonė skirta panaikinti indų ploviklio liekanas, sumažinti vandens paviršiaus įtampą, tuo skatindama vandens garavimą. Nepamainoma priemonė virtuvėse, kur naudojama automatinė indų plovimo įranga.

Montuojame indaplovėms dozavimo sistemas.

Kaina 40,00 €

Koncentruota riebalų, tepalų ir purvo valymo priemonė TRESYNOL FRIO 5 L Labai veiksminga priemonė, kuri padeda pašalinti riebalus (tepalus) ir purvą nuo sienų, grindų, įrenginių, įrankių, agregatų, detalių bei kitų paviršių, kuriose yra padidinta purvo ir riebalų koncentracija. Taip pat puikiai tinka virtuvėje: gartraukiams, viryklėms, orkaitėms, plytelių tarpus, grindis ir sienas valyti.

Kaina 14,00 €

Konvekcinių pečių, orkaičių ir grilių ploviklis TRESYPLUS 1 L Profesionalus šalto veikimo riebalų ir degėsių valiklis, skirtas naudoti kepimo pečiams, orkaitėms, griliams, prof. gartraukiams, rūkykloms, skardoms, puodams, židinio stiklui ir kitur kur yra stipriai prikepusių riebalų ar kitų nešvarumų (įsisenėjusio purvo). Specialiai sukurta riebalams ir degėsiams šalinti nuo šaltų paviršių. Purškiama puta gerai prikimba prie vertikalių sienelių. Naudoti apsaugines pirštines.